forretter

En tallerken med flot anrettet laksetatar
Nytårsmenu - 14 forslag til lækre forretter

Har du også læst ...

påskepynt

Søndag anbefaler

Gallerier

En tallerken med flot anrettet laksetatar
Nytårsmenu - 14 forslag til lækre forretter
Asparges-salat
små tapenadesnegle
Tunmousse pyntet grønt

Forretter for alle

Forretter er altid det som sætter linjen for resten af middagen.  Det er altid utrolig vigtigt at vælge de rigtige, så man har en rød tråd igennem aftenen. Der findes et hav af forskellige forretter, hvad enten om man er til dem med skaldyr, kartofler, en god gammeldags tartelet eller måske vegetarretter. Der findes ikke noget bedre end forretter, der virkelig er blevet kræset for. Vinder man først gæsternes maver og hjerter, er man garanteret få en fantastisk aften. Så hvis du vil være den perfekte vært, bør du gennemgå vores store udvalg af lækre forretter til alle lejligheder.

Forretter må aldrig blive for tunge, de skal blot vække appetitten til resten af aftenen. Hvis de bliver for tunge, bliver gæsterne snydt for resten af dine kogekunster. Hvis du alligevel har lavet for meget, så sørg for at anret portionerne, så det ikke bliver for meget - desuden er der ikke noget bedre end gæster, som beder om mere.

Husk at tilpasse dine forretter til de gæster du får - faster skal nødig have skaldyrsallergi! Men du må gerne udfordre dine gæster, også selvom nogle af dem er kræsne vil du måske få dem til at holde af Stegte sild med rabarberkompot og ristet rugbrød, eller en af vores andre spændende retter.  Det er kun fantasien der sætter grænser. Nogen gange kan man holde sig til nogle mere simple forretter som pizzastænger, hvis man f.eks. får børnebørnene på besøg, men man skal aldrig være bange for at give sig i kast med at lave nogle mere eksotiske retter, også selvom de ser avanceret ud.

Klik dig igennem vores fantastiske forretter for en hver smag, og lad dig inspirere til næste gang du skal være vært til en fantastisk og uforglemmelig middag i hyggeligt selskab.

God fornøjelse.