desserter og kager

Gløgg-snegle
Marianne, indehaver af La Glace

Har du også læst ...

påskepynt

Søndag anbefaler

Gallerier

Forfriskende is med mango og lime
Forfriskende is med mango og lime
Hjemmelavet is med jordbær og hyldeblomst i hvid skål
Pocherede pærer
Æblekage på italiensk Sandra Pugliese
Tærte med bær
Fondant med chokolade
Citronmåner
Lagkage med kirsebær
Fragilité
Vafler med chokoladecreme
fastelavnsboller
Muffins med ingefær
Trofler med kaffe
twister med marcipan og solbaer
brunkager blomsterberg
Annonce
Trøfler med dadler og hindbær
Havregrynskugler med kaffe
Mandler med nougat og flormelis ser elegante og lækre ud og pynter fint i konfekt-skålen
Kage med appelsin og krydderier
brownie chokolade kage
forskellige småkager med en grunddej
Betina Hastoft
Jordbær

Flotte og fantastiske desserter - til hver en smag

Er der noget bedre end desserter? Her på redaktionen er svaret nej. Gode desserter glemmer man aldrig, og der vil altid være nogle, man konstant vender tilbage til, om det så er en mere ordinær chokoladekage eller en amerikansk cheesecake.

Skal man have gæster til kaffe bliver det bare hyggeligere, hvis der kommer nogle gode desserter på bordet. Her vil det åbenlyse valg være kage, og i stedet for at gå ned til bageren for at hente dem, så bag dine egne - det vil dine gæster sætte stor pris på. Man tænker ofte at det er et større projekt at lave sine egne desserter, men der findes massere opskrifter, der er hurtige og nemme at lave til et kaffeselskab, prøv f.eks. vores opskrift på chokoladepandekagepakker.

Desserter er altid kronen på værket til et middagsselskab, som virkelig kan understrege ens kunnen som vært. Hvis du laver de perfekte efterretter, kan du godt gøre dig klar til at modtage stor ros fra dine gæster. Selvom noget skulle gå galt ved tilberedningen af for- eller hovedretten, vil dine gæster uden tvivl tage dig til nåde, hvis dine desserter sidder i skabet.

Det kan være farligt at lave de bedste desserter i familien! For man kan være sikker på at de vil trygle dig til, at lave dem til alle fremtidige arrangementer. Så vogt dig hvis du dykker ned i vores mange opskrifter! Din familie og kollegaer kommer til at elske dig for dem.

Oplev alle vores fantastiske desserter, som med garanti vil falde i enhver smag, og få en masse nye og spændende idéer til, hvordan du kan gøre din chokoladekage endnu bedre. Eller prøv en helt ny og spændende opskrift, som vil få dine gæsters tænder til at løbe i vand. Husk for guds skyld at lave rigeligt, for folk vil helt sikkert bede om et stykke mere!

God fornøjelse.