Mit SØNDAGs konkurrencer og fordele i november

Som medlem af 'Mit SØNDAG' kan du i denne måned vinde en mobiltelefon samt køkkentøj, og hente gratis strikkeopskrifter.

Gourmet i eget køkken

Experience by Tefal er eksklusivt køkkentøj, der har lige præcis den belægning, som passer til formålet. Den lækre gryde (6,9 liter) med keramisk belægning er perfekt til efterårets simremad, kan tåle at gå i ovnen og har indbygget kondenssystem, der sørger for at kødet ikke bliver tørt. Sauterepanden med non-stik-belægning er sikret mod overophedning, så stegeresultatet bliver perfekt og kan ligeledes tåle at komme i ovnen.

Vi udlodder et sæt til en samlet værdi a 2.798 kr.

Vind en DORO mobil

Vind en Doro 8040, der er seneste skud på stammen i mobilproducenten Doros serie af bruger- og ældrevenlige smartphones. Telefonen har en stor 5”-skærm samt et 8MP-kamera og er udstyret med alle Doros signaturfunktioner som HD voice og ekstra høj lyd samt tre fysiske taster i bunden. Smartphonen kommer med en smart vandret ladestation, der også fungerer som ur, alarm og elektronisk billedfremviser.

Læs mere på www.doro.dk, hvor du også finder liste over forhandlere.

Vi bortlodder en mobil til en værdi a 2.499 kr.

Gratis opskrifter

Tre nemme strikkeopskrifter, der kan laves på en weekend. En sjælevarmer, et sjovt sjal eller en skøn tophue – vælg selv – eller strik dem alle tre.

Hent opskrifterne gratis hér.

Du kan også gå ind på www.søndag.dk og finde flere skønne strikkeopskrifter.