strikkeopskrifter

Har du også læst ...

påskepynt
Strikkeopskrift: Siksak cape
Broderi af korssting med valmue i hvid ramme på bord
Kvinde i mørkeblå strikket poncho - gratis strikkeopskrift

Gratis strikkeopskrifter

Er der noget bedre end at gå i super lækkert og trendy tøj, som man ovenikøbet selv har strikket? Det er både hyggeligt, sjovt og afslappende at strikke. Er du på udkig efter en ny garderobe? Så giv dig i kast med alle vores smarte, gratis strikkeopskrifter. 

 

Er du helt ny til strikningens kunst? Kig vores opskrifter igennem, og find nogle mindre avancerede strik, der ser interessant ud. Prøv for eksempel et lækkert sæt med hue og tørklæde.

 

Det kan også være du allerede er en mesterstrikker, og bare leder efter noget ny inspiration. Så kan du for eksempel give dig i kast med en trendy vamset trøje med tilfældige striber. Eller du kan kigge vores andre gratis strikkeopskrifter igennem. 

Har du længe været misundelig på dine venners eller kollegaers flotte hjemmestrikkede tørklæder eller trøjer? Så kast dig ud i det!

 

Der findes et hav af strikkeopskrifter på nettet, men vi kan garantere, at vi har de mest trendy gratis strikkeopskrifter der findes. De vil få andre til at gløde af misundelse. 

Hvad venter du på? Grib dine strikkepinde og arbejd dig igennem alle vores gratis strikkeopskrifter. Inden længe vil du have en varm og dejlig garderobe. 

 

God fornøjelse!